În urmă cu trei săptămâni, Judecătoria Sectorului 2 București a dat următoarea sentință: ”Admite cererea de încuviinţare a executării silite formulată de petentul SCPEJ OCHIAN DORU CĂTĂLIN ȘI NENECI ALEXANDRU, privind pe creditorul ADMINISTRAȚIA BAZINALĂ DE APĂ ARGEȘ VEDEA şi pe debitorul FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE FOTBAL – HOTEL SPORTIV BUFTEA. Încuviinţează executarea silită în oricare dintre formele prevăzute de lege, simultan sau succesiv, a titlului executoriu reprezentat de procesul-verbal seria B nr. 0001559/22.05.2015, până la concurenţa sumei de 2.023,55 lei, la care se vor adăuga cheltuielile de executare. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 18.04.2017”. 

Sistemul de Gospodărire a Apelor Ilfov face parte din structura organizatorică a Administrației Bazinale de Apă Argeș Vedea. 

Persoane din cadrul sucursalelor bazinale ale Companiei Naționale „Apele Române” – S.A. au precizat că rău-platnicii sunt somați să achite datoriile prin procese verbale de constatare. ”Se procedează astfel atât în cazul penalităților pentru depășirea concentrațiilor maxime admise ale poluanților din apele uzate evacuate, cât și pentru depșirea cantității de apă consumată față de cantitatea contractată”.

”Nu a fost un proces. Executarea silită a FRF s-a făcut pentru o factură neplătită la timp și nu are nicio legătură cu calitatea apei”, a explicat Departamentul Juridic al FRF.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a dezvăluit că gestionează un buget de 25 milioane de euro.

Un copil s-ar fi îmbolnăvit de la apa infestată!

În toamna anului 2014, George Toma, fost manager la bazele Federației de la Mogoșoaia și de la Buftea, a făcut valuri mari.

Atunci s-a vehiculat faptul că un junior s-ar fi îmbolnăvit de la apa infestată. Însă situația ar fi fost ținută ascunsă! ”Chiar dacă nu are avize și, nici măcar, stele, federația cazează acolo copii, riscul de îmbolnăvire fiind unul sporit. Nu sunt primite avizele de la mediu, de la apă, nu s-au luat probe dacă e potabilă, nimic-nimic! Practic, fotbaliștii care stau acolo au regim de cazare într-un… bloc neterminat”, a declarat George Toma, pentru Libertatea, în toamna anului 2014.

Investiție de 4.000.000 de euro

Complexul Sportiv a fost realizat cu fonduri comune de la UEFA şi FRF. Baza sportivă din Buftea are un teren sintetic, unul cu iarbă naturală, un teren de dimensiuni reduse pentru fotbal de plajă, două tribune de 450 de locuri, fiecare, plus un hotel. Baza din Buftea, a cărui construcţie a demarat în 2009, a fost predată la cheie doi ani mai târziu. Valoarea investiţiei s-a ridicat la aproximativ 4.000.000 de euro.

Hotelul de la baza sportivă FRF – Buftea

 
 

Urmărește-ne pe Google News