Liubliana se simte excelent în sânul echipei Rapid, mai ales că e suporteră a giuleştenilor de când se ştie, dar şi pentru că are o relaţie excelentă cu jucătorii, staff-ul tehnic şi conducerea echipei. Pentru că are un nume mai greu de reţinut, fotbaliştii îi spun Liublianei “frumoasa”.


Libertatea:
Cum ai ajuns să lucrezi la Rapid?

Liubliana: Când eram încă angajată a Ministerului de Interne ca ofiţer de presă, am auzit că la Rapid este liber postul de Director de Comunicare. Toată viaţa mea am fost pasionată de fotbal şi de Rapid, unde suporterii fac cea mai frumoasă atmosferă pe stadion, aşa că m-am hotărât să îmi încerc norocul. După câteva interviuri, am reuşit. Le mulţumesc foarte mult acţionarilor şi tuturor celor din conducerea Rapidului pentru că au avut încredere în mine şi le promit că nu-i voi dezamăgi niciodată.

Libertatea: De când eşti suporteră a Rapidului?

Liubliana: De când mă ştiu. Asta se datorează, în primul rând, tatălui meu care a lucrat toată viaţa în Ministerul Transporturilor.

Libertatea: Cum te-ai integrat în cadrul colectivului de la Rapid?

Liubliana:
Sunt nişte oameni extraordinari, foarte primitori şi care m-au ajutat foarte mult, ori de câte ori le-am cerut sprijinul. Le mulţumesc, în primul rând pentru încredere, domnilor Constantin Zotta şi Cristi Costache.

Libertatea: Cum arată programul tău zilnic?

Liubliana: Sunt conectată permanent la tot ceea ce apare despre Rapid. Citesc absolut toate ştirile din fotbal, pregătesc conferinţele de presă, diferitele acţiuni pe care le realizez împreună cu jucătorii Rapidului şi încerc, prin intermediul site-ului nostru, să aduc la cunoştinţă suporterilor ultimele noutăţi de la Rapid.

Libertatea: Ai jucat fotbal în copilărie?

Liubliana :
Şi acum mai joc, dar, din păcate, nu am suficient timp. De câte ori merg acasă, la Roşiori, mă întâlnesc cu prietenii mei la o miuţă.

Libertatea: Cu care dintre jucătorii Rapidului te înţelegi mai bine?

Liubliana: Nu fac nici o diferenţă. Fiecare este special în felul lui. Toţi sunt minunaţi şi sunt alături de ei indiferent de situaţie. Mă bucur că am reuşit să le câştig încrederea într-un timp atât de scurt şi cred că ei mă văd ca pe o soră mai mare. Jucătorii, şi mai ales cei străini, nu îmi mai spun pe nume, îmi zic doar “frumoasa”.

Libertatea: În ce a constat implicarea ta în lumea modei?

Liubliana:
Am cochetat cu modelling-ul în timpul studenţiei, dar nu a reprezentat o prioritate deoarece eram ocupată cu studiile, care erau foarte importante pentru mine. Am absolvit Facultatea de Drept şi Facultatea de Management din cadrul ASE.

Urmărește-ne pe Google News