După eşecul se sâmbătă cu oltenii, suporterii “vişiniilor” au luat foc. “Ruşine să vă fie, sunteţi nişte mercenari! Plecaţi toţi din Giuleşti!”. Protestele nu s-au oprit aici. Aproximativ 50 de fani au aşteptat pe bd. 1 Mai autocarul Rapidului, pe care l-au blocat cu maşinile. În acel moment, suporterii au început să arunce cu pietre, cerându- le jucătorilor să coboare pentru a discuta. Lazăr şi compania au refuzat, iar autocarul, cu parbrizul spart, a reuşit cu greu să ajungă în baza de pregătire de la Pro Rapid.

“Sâmbătă, la Piteşti, vom fi şi noi în tribune, în număr mare. Nu avem nimic cu jucătorii, dar să aibă grijă ce fac la Piteşti. Va fi vai de ei”, ne-a declarat, ieri, Valentin Marincea zis Bulgaru, liderul galeriei Rapidului. Acesta a adăugat supărat: “Tot răul porneşte de sus, de la conducere. George Copos (n.r. – patronul Rapidului) să aducă acolo oameni capabili, cu ăştia de acum nu mai merge”.

Cu toate că antrenorul Ioan Andone (foto) are un trecut dinamovist, majoritatea fanilor ar fi de acord cu aducerea “Fălcosului”.

“Îl vrem pe Ando antrenor la Rapid. E profesionist, şi-a făcut bine treaba pe unde a fost. Dar nu să vină pentru câteva luni, ci pe cel puţin doi ani. El trebuia adus încă de la începutul campionatului”, a spus Bulgaru. Ando era ieri în ţară, cu patronul sofioţilor de la TSKA, şi, asistat de fraţii Becali, şi-a reziliat contractul cu bulgarii.

Urmărește-ne pe Google News