Infrangerea neasteptata de la Iasi l-a facut pe patronul clubului Steaua, Gigi Becali, sa anunte ca se va implica la echipa pentru a castiga ultimele 14 meciuri.

‘La Iasi, am jucat mai prost ca in tur. Daca vom continua tot asa, nu avem nici o sansa sa prindem macar locul doi, a marturisit Gigi Becali la ‘Fanatik. Conducatorul gruparii din Ghencea a adaugat ca ‘mai sper la titlu. O sa vedeti cand ma voi implica eu ca vom castiga toate cele 14 meciuri care au mai ramas. O sa ma bag si eu la echipa, ca altfel se alege praful.

Lacatus, pe „linie moarta”

In ceea ce-l priveste pe antrenorul Marius Lacatus, Becali a spus ca nu-l va da afara, dar nu-l  va mai lasa sa alcatuiasca ‘de capul lui primul 11. ‘Nu-l mai las pe Lacatus sa faca ce vrea la lot. Ma bag iar la echipa, dar nu spun mai mult ce voi face. Am vazut ca Dayro e pregatit sa fie titular, Radoi si Habibou sunt apti, iar Plesan mai trebuie sa se antreneze. Am constatat ca e nevoie de Lovin…, a dezvaluit Gigi, in stil caracteristic, echipa pentru partida decisiva cu CFR Cluj. In ceea ce priveste relatiile sale cu actualul tehnician al Stelei, Becali a conchis: ‘Lacatus va ramane, orice s-ar intampla, pana la vara, dar nu va mai fi acelasi lucru, nu mai e aceeasi incredere.

 

Urmărește-ne pe Google News