Fundașul echipei Panathinaikos avea 31 de ani. Televiziunea de stat elenă ERT a anunțat că Baldock a fost găsit în cursul serii de miercuri în piscina locuinței sale din suburbia Glyfada.

Momentan nu se știe care este cauza decesului. Fotbalistul, care s-a născut în Marea Britanie, a fost convocat la echipa națională a Greciei în luna mai a anului 2022 și a jucat 12 meciuri. Ultimul sa partidă jucată a fost în luna martie a anului în curs, atunci când Grecia a fost învinsă de Georgia în play-off-ul Euro 2024.

Fotbalistul a ajuns la Sheffield United în urmă cu 7 ani a contribuit și la promovarea clubului în Premier League de două ori, în 2019 și 2023.

În luna mai a anului în curs, George Baldock s-a alăturat echipei Panathinaikos, având un contract pe trei ani.

Clubul Sheffield United a transmis, într-un mesaj postat pe X, că este „șocat” și „extrem de întristat” de vestea morții lui George Baldock.


https://twitter.com/SheffieldUnited/status/1844127909759549892?ref_src=twsrc%5Etfw 

„Fundașul a părăsit clubul în vară, după șapte ani petrecuți pe Bramall Lane și a fost extrem de popular printre suporteri, angajați și coechipierii care au îmbrăcat tricoul alb-roșu alături de el”, se mai arată în postarea cu pricina.

Urmărește-ne pe Google News