Angajaţii lui Copos îşi amintesc că la Revelionul din 2007, de la Hotelul Sport, din Poiana Braşov, latifundiarul din Pipera a făcut un adevărat show. “După miezul nopţii i s-a făcut chef de manele. Voia să asculte melodia “Supărat!”, interpretată de Adi de la Vâlcea. Aflase că manelistul se află în Predeal, aşa că şi-a pus oamenii să-l aducă.

Luat la mişto pe melodia «Supărat»

După ce a interpretat de câteva ori cunoscuta piesă, timp în care Becali arunca în el cu bani, Adi de la Vâlcea a vrut să se oprească. Dar nu a fost chip. Lui Becali i se pusese pata doar pe melodia asta, lucru care devenise deja deranjant pentru ceilalţi invitaţi, care l-au rugat pe Copos să-l potolească pe Gigi. Atunci a început circul”, şi-a amintit ospătarul. “Gigi s-a enervat când Copos a venit la el să-i atragă atenţia.

Pe moment, a scos din buzunar o hârtie de 500 de euro, pe care i-a lipit-o pe frunte patronului nostru, spunându-i să-l lase în pace că, dacă vrea, îl cumpără cu totul. Degeaba a încercat Copos să-l ia cu binişorul pe Becali. N-a fost chip. S-a potolit doar când a vrut el. Scena cu banii s-a petrecut de faţă cu ceilalţi invitaţi, care au rămas fără replică”, a mai spus angajatul de la Hotel Sport.

50.000 de lei la colindători

Aproape 1.000 de oameni l-au colindat pe Gigi Becali, patronul Stelei, la reşedinţa sa din Pipera! Şeful din Ghencea a împărţit câte 50 de lei de căciulă.

Citeşte şi: Becali: „Eu şi soţia mea suntem rude de gradul III”

Urmărește-ne pe Google News