Pentru 100% din acțiuni, englezii vor plăti până suma de 20 de milioane de euro. Acordul preliminar dintre sicilieni și britanici a fost semnat pe 30 noiembrie, dar tranzacția s-a definitivat abia ieri.


David Platt, Maurizio Zamparini și Clive Richardson

Pe rețelele sociale, US Città Palermo, la care a evoluat și Dorin Goian, a anunțat evenimentul. Noul Consiliu de Adminsitrație va fi condus de președintele Clive Richardson, administratorul delegat Emanuele Facile și consilierul John Treacy.

Venirea englezilor în Italia ar putea frace mai ușor transferul internaționalului român George Pușcaș, orădeanul din atacul celor de la Palermo, în Premier League.

George Pușcaș a plecat de-acasă de la vârsta de 12 ani și a răzbit într-un mediu exigent. Visul lui rămâne acela de a evolua în Anglia. ”«Pușchi» crede că i se potrivește mult campionatul Angliei. Așa îmi spune. Însă, în Italia s-a adaptat repede.

Vorbea mai bine italiana decât noi, dupâ doar câteva luni, dă din casă tehnicianul, care îl aseamănă ca stil cu Viorel Moldovan”, dezvăluia antrenorul de la Liberty Oradea.

George Pușcaș a dat probe la Arsenal şi la Bordeaux, înainte să fie remarcat de şeful scouterilor de la Inter. 

Citește și:

EXCLUSIV | Secretul fotbalistului George Pușcaș, noul număr 9 al naționalei. Atacantul dă bani grei unui specialist, ca să devină starul României

Urmărește-ne pe Google News