Peluza Sud a stadionului Giuleşti a fost închisă în 2006, sub pretextul renovării. Au trecut patru ani de atunci, dar respectiva parte a arenei de sub Podul Grant continuă să fie goală la meciurile de acasă ale Rapidului. Oficialii vişiniilor, care pretind că lucrările de consolidare nu s-au încheiat, sunt contrazişi însă de Mihai Zaharia, preşedintele CS Rapid. “Peluza Sud este consolidată în proporţie de 90% şi nu înţeleg de ce domnul Copos nu permite accesul fanilor acolo. Gândiţi-vă cum ar arăta stadionul la un derby cu Steaua sau cu Dinamo, dacă şi Peluza Sud ar fi plină”, a declarat Zaharia.

Aplică tactica lui Gigi Becali

Libertatea a aflat de la surse din interiorul clubului adevăratul motiv pentru care spectatorii nu pot sta în respectiva parte a stadionului. Ca şi Gigi Becali, patronul Stelei, George Copos nu vrea să fie apostrofat de suporterii nemulţumiţi de modul în care conduce gruparea giuleşteană. Prin urmare, finanţatorul Rapidului preferă să tergiverseze redeschiderea Peluzei Sud, unde ar dori să se grupeze nucleul dur al fanilor care îl contestă.

Azi, verdict în cazul «Varga – Bălan»

Comisia de Recurs a LPF va anunţa, astăzi, decizia în cazul dreptului de joc al fotbaliştilor giuleşteni Dacian Varga şi Tiberiu Bălan la meciul Rapid – FC Timişoara (1-0), din etapa a 20-a a Ligii I. Ion Taban, preşedintele CA al vişiniilor, crede că nici această instanţă nu poate face faţă presiunilor în acest dosar.

“Se revine la valabilitatea dreptului de joc pentru care Timişoara şi-a retras contestaţia, dar aşa înţeleg ei să discute! Nici această comisie nu poate face faţă presiunilor”.

Urmărește-ne pe Google News