Atacantul de la CFr Cluj a participat la antrenamentul campioanei României, anunțând că este gata să joace la echipa din Gruia.

„Am avut o vacanţă mult mai mare şi mai lungă decât colegii meci. Sper să fie bine acum, aştept cantonamentul. Revederea cu colegii a fost plăcută, ei au stat şi au muncit mult mai mult decât mine, au realizat ceva important sezonul acesta şi suntem foarte bine pe toate planurile”, a anunțat George Țucudean pe site-ul oficial al clubului CFR Cluj.

Acesta a continuat: ” Trebuie  să o iau treptat, să fac pregătirea clasică pentru că am stat destul de mult şi sper să fiu bine, asta este cel mai important. A fost intens la ultimul meci (n.r. – din Liga Europa), aşa a fost şi când am luat primul titlu aici, la ultimul meci, la al doilea a fost cu un meci înainte, mă bucur că s-au calificat băieţii, că sunt pe primul loc în campionat şi că au şanse mari să-l câştige.

Despre obiectivele pe 2020, George Țucudean a precizat: ” Îmi doresc în 2020 să am sănătate, să fiu bine fizic, apoi pentru echipă, ne ştim obiectivele, trebuie să le îndeplinim. În Liga Europa, avem un adversar şi mai puternic – FC Sevilla – nu am avut noroc la nici o tragere la sorţi, dar când ajungi în situaţia asta şi-n faza aceasta a competiţiei sunt numai echipe bune.

Avem şansa noastră, nu se ştie niciodată. Prin îndeplinirea obiectivului intern, câştigarea campiuoantului, vom juca în Champions League şi îi aşteptăm alături de noi”

Urmărește-ne pe Google News