Luis Suarez „va fi” pe teren în optimile Cupei Mondiale din Brazilia, în care Uruguay o va întâlni pe Columbia. Edinson Cavani, Diego Forlan, Alvaro Pereira&Co îl vor avea în gând pe atacantul Uruguayului, supendat de FIFA 9 meciuri de la echipa naţională, după ce l-a muşcat pe Chiellini, în timpul partidei contra Italiei.
„El Matador” a postat pe contul lui de Facebook o fotografie în care apare alături de câţiva membri din staff-ul tehnic al „Celeştilor”, cu jumătate de oră înainte de începerea partidei. Aceştia ţin în mână tricoul lui Luis Suarez, poreclit de colegi Lucho. Lângă imagine apare scris în 4 limbi, spaniolă, franceză, engleză şi italiană, mesajul „Lucho este cu noi”.
Luis Suarez a fost suspendat 9 meciuri de la echipa naţională şi nu va avea drept de joc în nici o competiţie oficială, în următoarele patru luni. De asemenea, jucătorul a fost amendat şi cu 82.000 de euro, fiind cea mai mare sancţiune din istoria Cupei Mondiale.
Istoricul abaterilor lui Suarez:
– noiembrie 2010, Suarez (Ajax Amsterdam) îl muşcă pe Otman Bakkal de la PSV Eindhoven (4 meciuri suspendare);
– 2013, Suarez (Liverpool) a făcut acest gest, muşcându-l de braţ pe Branislav Ivanovic, într-un eci contra Chelsea (10 meciuri suspendare);
– 2014, Suarez îl muşca de umar pe Giorgio Chiellini în meciul Uruguay-Italia de la Cupa Mondială (9 meciuri suspendare).

 

  • VIDEO / INCREDIBIL. Ce au făcut uruguayenii pentru „canibalul” SUAREZ
  • Suspendare record pentru ”Canibalul” Luis Suarez
  • Declaratie HALUCINANTA lui Suarez. Cum a explicat gestul dement

Urmărește-ne pe Google News