Competiţia „Talent Cup” se va desfăşura în perioada 10-12 august şi e în fapt un patrulater care se va bucura de participarea echipelor de juniori născuţi în anul 1993 a cluburilor FC Barcelona, Galatasaray, Real Madrid şi a Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”. Meciurile se vor desfăşura în sistem „fiecare cu fiecare” pe Stadionul „Farul” din Constanţa, de la orele 18.00 şi 20.00.

Tot în august, între 17 şi 21, Gica Hagi va organiza un alt turneu destinat juniorilor, de acesta dată U15. Echipele care au confirmat prezenţa la „Cupa Stelelor Estului” sunt Academia de Fotbal „Ferenc Puskas”, Dinamo Kiev, Dinamo Moscova, Galatasaray, Legia Varsovia, Levski Sofia, Partizan Belgrad şi Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”.

„Am vrut să le ofer copiilor de la Academia mea meciuri adevărate cu echipe puternice, pentru a vedea nivelul exact la care ne aflăm în acest moment şi capitolele la care trebuie să mai lucram. Vreau să-i învăţ să nu le fie frică indiferent de adversarul pe care îl au în faţă. Am învins în iarnă echipa de juniori a lui Juventus Torino, la turneul „Mundialito” din Portugalia, şi acum trebuie să ne dovedim caracterul şi valoarea în faţa a doua dintre cele mai puternice Academii din lume. A fost greu să adunăm atâtea echipe bune la Constanţa, am muncit mult, pentru Real şi Barca am plătit chiar deplasarea şi cazarea, dar rezultatele se vor vedea în viitor. Munca pe care o depun aici e şi pentru loturile naţionale de juniori, pentru că sentimentul pe care ţi-l dă îmbrăcarea echipamentului naţionalei şi ascultarea intonării imnului e ceva unic”, a declarat Gică Hagi.

Urmărește-ne pe Google News