Gică Hagi a fost suspendat pentru meciul FC Viitorul – FC Voluntari, după ce fusese eliminat etapa trecută. ”Regele” a fost oprit să intre în zona vestiarelor, cu toate că încă nu s-a judecat cazul său. 

A fost o surpriză pentru mine, pentru că înainte de meci n-am ştiut… mi s-a zis că n-am voie la vestiar, eu n-am ştiut. A fost un şoc peste care echipa a trecut”, a declarat, după meci, Gică Hagi.

Acesta a vorbit și despre meci: ”Eu sunt managerul, antrenorul principal a fost pe bancă, a dus echipa la victorie. Meritul este al echipei, al jucătorilor, al antrenorilor.  Ritmul a fost destul de lent, dar am fost concentraţi, cu răbdare, am circulat mingea, cât am putut s-o facem”.

Gică Hagi a vorbit și despre noul ”giuvaier” de la FC Viitorul, Denis Drăguș, marcatorul golului doi al meciului cu FC Voluntari: ”Mă bucur pentru el. Probabil că pentru el a fost un şoc că n-a fost în primul ”11”, dar i-am zis că mă bazez pe el în repriza a doua. Este un jucător de 99, care a jucat multe meciuri şi la antrenamente nu l-am simţit aşa proaspăt. Dar a intrat în repriza a doua şi a făcut-o foarte bine”


VIDEO | Domeniul în care „importăm” tot mai mulţi angajaţi din Africa şi Asia. Românii pleacă afară, pe salarii de 4-5 ori mai mari

Urmărește-ne pe Google News