“Am crezut că murim. Am scăpat ca prin urechile acului! Motoarele s-au oprit în aer. Acum sunt în stare de şoc. Dacă mai întârzia zece secunde în aer, nu mai avea unde să coboare şi acum poate eram pe altă lume. Dumnezeu a fost cu mine, mi-a dat un semn”, a explicat Becali.

Să fi fost un semn că nu a făcut bine când şi-a cerut banii donaţi Patriarhiei înapoi? Sau să fi fost un semn că îl ajung din urmă blestemele măicuţelor peste mănăstirea cărora a vrut să intre nepotul său cu buldozerele? În consecinţă, Becali n-a mai ajuns la meciul de la Craiova.

Pe de altă parte, gsp.ro susţine că bogătaşul din Pipera, aflat în plină campanie electorală, a inventat marea majoritate a evenimentelor pentru a atrage simpatia votanţilor.

Becali s-a urcat în avion şi acesta a plecat pentru a se aşeza în poziţie de decolare. S-a aprins un led care arăta că generatorul nu mai produce curent electric. Avionul s-a întors, a fost remediată problema, după care s-a aşezat iar în poziţie de decolare. S-a început operaţiunea de decolare, ledul s-a reaprins, lumina s-a stins în interiorul avionului, iar aeronava a fost oprită. Lui Becali i-a fost oferit un alt aparat de zbor, însă el a refuzat să mai facă deplasarea, scrie gsp.ro 

Autorităţile confirmă varianta cotidianului sportiv: „Sub nici o formă aeronava nu s-a ridicat de la sol. În timp ce se pregătea manevra de decolarea, a apărut o semnalizare la bord şi pilotul, conform procedurii, a întors avionul”, a declarat Ştefan Mladin, directorul aeroportului Băneasa.

Urmărește-ne pe Google News