„Au rupt toți contractul. Contractul sunt eu. Nu mă cunoașteți? Eu nu pun condiții. Eu spun «faci așa» și faci. Nu mai avea rost, nu se mai putea așa, după tot ce a fost. Ne facem de râs. Mă jignești așa, la mine în casă. Cum să ai oameni aici? Și ce, dacă nu există club în lume așa? Uite, eu sunt altfel. Eu sunt Becali. Așa se face la mine. Cine vine să lucreze cu mine să știe. Faci ce spune Becali”, a declarat patronul FCSB la Digisport.

„Păi, cum adică? Ești certat cu mine, dar stai la mine în casă? Sunt de 20 de ani în fotbal, mă știe toată lumea. Mă știți toți. Așa se lucrează cu mine. Eu zic, tu faci. Nu vrei, aia e. La mine e o companie mai conservatoare, nu modernă. E FCSB, adică Faci Ce Spune Becali. Sunt dictator”, a adăugat Gigi Becali.

Anamaria Prodan îl contrazice pe Gigi Becali și spune că jucătorii nu au rupt contractele

În replică, Anamaria Prodan a spus la Digisport că dacă jucătorii „sunt fricoși și nu au personalitate, atunci să vorbească ei cu Gigi Becali și să plătească el daunele din contracte”.

Asta că am rămas fără jucătorii FCSB sună ilar. Am contracte foarte bine făcute cu jucătorii de la FCSB! Dacă acești jucători, care sunt obligați de patron, pentru că așa a zis el, că a dat ordin să rezilieze, sunt fricoși și nu au personalitate, atunci să vorbească ei cu Gigi Becali și să plătească el daunele din contracte.

Anamaria Prodan:

Patronul FCSB a precizat în urmă cu câteva zile că nu va mai face niciodată afaceri cu femeile, în contextul negocierilor pentru transferul lui Dennis Man la Parma.

La scurt timp după aceste declarații, Anamaria Prodan a spus că Dennis Man și tatăl său au fost nevoiți să rupă contractul cu ea și să semneze o altă înțelegere, cu Giovani Becali, vărul lui Gigi Becali.

Urmărește-ne pe Google News