De aceea, patronul de la FCSB s-a gândit că poate da marea lovitură în sportul în care a investit pasiune și bani cu ajutorul Domnului.

“Eu vreau ca, prin mine, Dumnezeu să arate că nu contează materia”, a decretat, la Pro X, Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera, revenit de curând patron “în acte” la vicecampioana României, a adăugat: “Visul meu este să câştig Liga Campionilor. De fapt, nu vreau s-o câştig eu. Vreau să câştige Dumnezeu Liga Campionilor prin mine, ca să demonstreze că e deasupra banilor”.

Până la visul cu Liga, echipa lui Gigi Becali, FCSB, trebuie să ajungă să concureze în această competiție. Mai precis, FCSB este obligată să câștige titlul, doar campioana României urmând să participe în preliminariile Ligii, sezonul 2019-2020.

Gigi Becali vrea să câștige Liga Campionilor cu ajutorul Domnului! S-a împăcat cu Hagi

Cum în ultimii trei ani, FCSB a terminat pe locul 2, iar acum, la finele sezonului regulat, e tot pe locul secund, Gigi Becali are nevoie de ajutor divin și în competiția internă. Unde, printre adversarele din play-off, o va avea și pe Viitorul lui Gică Hagi.

Amintirile îl chinuiesc pe omul de afaceri, după  ce a încercat să-i fure titlul Viitorului în 2017, apelând la TAS. “I-am dat un mesaj lui Gică Hagi, i-am zis să mă mai ierte încă o dată pentru faza cu TAS-ul. M-a iertat. Suntem foarte bine. I-am spus că în viaţa mea nu mă mai cert cu Hagi, indiferent de ce o să facă el”, a precizat Gigi Becali. 

FOTO: Hepta


EXCLUSIV | Descoperire istorică! Un brașovean și un iranian au găsit, ascuns într-un dulap de epocă și neatins de 80 de ani, dosarul pe care Antonescu l-a trimis cu armata la Moscova ca să revendice tezaurul României!

Urmărește-ne pe Google News