Afectat de criza financiară, Gigi Becali a devenit însă şi extrem de cumpătat. Deşi a transferat un număr mare de fotbalişti, nici măcar unul n-are o leafă mai mare de 150.000 de euro. Ba dimpotrivă, mai mult de jumătate din echipă are salarii ce nu depăşesc 120.000 de euro, plafon stabilit încă de la începutul anului.

“Mai sunt trei jucători care au salarii mari, de peste 150.000 de euro, dar o să le rezolv eu situaţia cât de curând”, a declarat Becali, făcând referire la mijlocaşul Janos Szekely, la atacantul grec Kapetanos şi la portarul Tătăruşanu. Surse din Ghencea ne-au dezvăluit că Szekely, care, accidentat fiind, n-a mai îmbrăcat tricoul Stelei din luna aprilie, a acceptat deja diminuarea contractului.

Plafon maxim: 150.000 de euro

Nici Tătăruşanu n-ar fi protestat, mai ales că, sub comanda lui Ilie Dumitrescu, e titular şi câştigă bani frumoşi şi din primele de joc. Doar Pantelis Kapetanos nu şi-ar fi dat încă acordul, dar cel mai probabil, o va face, mai ales că, odată cu transferul lui Bilaşco, grecul şi-ar putea pierde locul de titular la Steaua.

8 agresori, identificaţi

Jandarmeria a anunţat că fanii Stelei care s-au bătut în tribune, etapa trecută, la meciul cu Timişoara (scor 1-1), au fost identificaţi şi riscă un an de închisoare. Cinci dintre cei 8 agresori figurează în baza de date a Jandarmeriei ca fiind bătăuşi, scandalagii şi traficanţi de droguri.

Urmărește-ne pe Google News