„După ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice, am ieșit în oraș. Oameni buni, mi-au cerut 26.000 de dolari pentru o sticlă de șampanie. Serios, sunt nebuni? Nu știu, uneori mi-aș dori să nu am parte de atâta atenție. Mi-aș dori doar să fiu o persoană pe cât se poate de normală”, a spus Biles, într-un videoclip postat pe TikTok.

Legendara gimnastă a precizat: „Evident că nu am cumpărat șampanie. Cred că au vrut să mă păcălească“, a mai spus ea.

Potrivit Forbes, Biles era, în 2021, a patra cel mai bine plătită sportivă, cu venituri de 10 milioane de dolari.

A supărat fanii, după ce a purtat tricoul „rivalilor de moarte” la un meci de fotbal american al soțului ei

Simone Biles a mai fost implicată, recent, într-o polemică.

Căsătorită anul trecut cu jucătorul de fotbal american Jonathan Owens, ea a fost sâmbătă, 17 august, la meciul de fotbal american Chicago Bears – Cincinnati Bengals, pentru a-și susține soțul, care joacă pentru Bears din această vară.

Biles a purtat o jachetă a lui Green Bay Packers, pentru care Owens evoluase în sezonul trecut. Doar că Bears și Packers sunt cei mai mari rivali, a semnalat Bild.

Simone Biles

La 27 de ani, Simone Biles a cucerit, la JO de la Paris, trei medalii de aur (individual compus, sărituri, cu echipa) și una de argint (sol).

Cea mai titrată gimnastă din lume a revenit pentru a treia sa Olimpiadă, după ce s-a retras din finala pe echipe la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021 din cauza „twisties”, o pierdere temporară a conştienţei spaţiale în aer.

Recent, mama biologică a gimnastei, care și-a abandonat copiii din cauza dependenței de droguri și de alcool, i-a cerut să o ierte.

Foto: Profimedia

Urmărește-ne pe Google News