“Aşa cum mă aşteptam, în ultimele zile au apărut multe minciuni ordinare, lansate de simpatizanţi ai Stelei, care sunt menite să ne destabilizeze. Amintesc doar câteva dintre ele. Prima ar fi că Branko Grahovac a fost dat afară, lucru fals. După cum am anunţat, noi i-am trimis o notificare lui Branko şi i-am prelungit contractul pe un sezon. El nu s-a antrenat în ultimele zile, pentru că a avut probleme serioase cu hemoroizii, lucru pe care l-a confirmat şi medicul echipei şi specialistul la care a mers”, a explicat președintele moldovenilor, Florin Prunea, pentru ziaruldeiasi.ro, care, de asemenea, a negat existența unor tratative cu Steaua, pentru vânzarea internaționalului Alex Crețu.

În ceea ce priveşte starea lotului de jucători, oficialii ieşeni au anunţat câteva veşti încurajatoare. După ce a acuzat probleme musculare la meciul de duminică, de la Târgu Jiu, Caparco a efectuat un examen RMN, care a reliefat că acesta are şanse să fie apt de joc joi, alţi trei absenţi din meciul cu Pandurii, Mitic, Braga şi Markovic, antrenându-se normal ieri. Astfel, pe lista indisponibililor au rămas doar I. Voicu, Bădic, Onduku şi Bole.

O situaţie aparte are Grahovac, care s-a antrenat normal ieri. “Mă simt mai bine după cele şapte zile de repaus pe care le-am avut. M-am pregătit normal, am o mare dorinţă de a juca. Decizia va fi, normal, a domnului Napoli, care, probabil, va lua în considerare şi perioada mea de absenţă” a spus jucătorul care a avut un rol esenţial în salvarea Iaşului de la retrogradare.

Declarat cel mai bun portar al returului în 2009-2010, al sezonului 2010-2011 şi, foarte probabil, al returului sezonului în curs, în care a încasat doar şase goluri în 15 meciuri!, Branko şi-a exprimat dorinţa de a continua să joace la Iaşi şi în sezonul viitor: “Eu am venit pe bani foarte puţini la Iaşi. Mi-am dorit să demonstrez că am valoare pentru a fi iarăşi în prim-planul Ligii I, acolo unde am fost cu Oţelul, cu care am ieşit campion şi am jucat în Liga Campionilor. Pe parcursul acestui an, m-am ataşat foarte mult de Iaşi, de oraş, de echipă, de suporteri. Îmi doresc să rămân aici, să facem lucruri frumoase în continuare, sper să găsim o soluţie ca acordul la care conducerea face referire să cunoască unele îmbunătăţiri şi toată lumea să fie mulţumită. Până atunci, însă, cu toţii trebuie să fim concentraţi sută la sută la meciul cu Steaua. Suporterii noştri merită să vadă o determinare totală din partea noastră şi un rezultat bun pentru echipa pe care o iubesc. Cred cu tărie că putem să terminăm cu fruntea sus un retur fabulos”.

Urmărește-ne pe Google News