Chivu îşi ia viteză în Elveţia

Cristi Chivu (32 de ani) e accidentat, dar problemele nu-i afectează cheful de viaţă. Fotbalistul lui Inter Milano nu va sta în vârful patului, pentru a urmări programul de Revelion la TV, ci va zburda pe pârtiile din St. Moritz (Elveţia).
Chivu (dreapta, foto mic) le-a supervizat pe schioarele Adelina şi Natalia
Le are alături pe soţia Adelina (31 de ani) şi pe fiicele Natalia (4 ani şi jumătate) şi Anastasia (2 ani şi jumătate). El a profitat de condiţiile de cazare şi şi-a continuat recuperarea la piscina hotelului.

Foştii campioni ai Oţelului taie porcul la Moeciu de Jos

De azi şi până vineri, la Moeciu de Jos, Braşov, va avea loc o megapetrecere cu jucătorii Oţelului, care au luat titlul în 2011. Şi-au anunţat prezenţa 12 cupluri.
După ce şi-a făcut încălzirea de Crăciun, oţelarul Giurgiu va mai tăia azi un porc
Printre cei care vor chefui în amintirea vremurilor de glorie vor fi Marius Pena (FC Baku), Liviu Antal (FC Vaslui), Cornel Râpă şi Ionuţ Neagu (Steaua). Azi, gaşca va sacrifica un porc.

Reghe, pe urmele strămoşilor

Laurenţiu Reghecampf (38 de ani) şi-a luat familia şi s-a întors la origini, în Austria. Tehnicianul care a adus titlul la Steaua după şapte ani are “pedigree”, mândrindu-se cu originile sale nobile.
Reghecampf a aprins focul în şemineu
Sângele albastru provine de la strămoşii săi, care au făcut parte dintr- o familie cu greutate din fostul Imperiu Austro- Ungar! La câţiva ani după Revoluţie, Reghe a plecat în Austria, pentru a-şi descoperi rădăcinile.

Hagi şi Popescu sunt «naţionalişti»

Fani ai sporturilor de iarnă, Gică Hagi (48 de ani) şi Gică Popescu (46 de ani) n-au părăsit ţara de Sărbători.
Hagi (stânga) şi Gică Popescu vor fi împreună de Revelion
“Baciul” şi-a început campania electorală, în perspectiva alegerilor federale de pe 5 martie 2014, iar “Regele” a disputat diverse partide în sală, cu scop caritabil. De Revelion, cumnaţii, care se pregătesc să preia frâiele în fotbalul românesc, vor fi în Poiana Braşov.

Urmărește-ne pe Google News