Gheorghe Hagi a vorbit pentru Libertatea despre contraperformanţele echipelor româneşti în Cupa UEFA, dar şi despre ultimele rezultate ale Stelei şi CFR Clujului în Liga Campionilor.

Cel mai valoros jucător român din toate timpurile crede că în Cupa UEFA, Rapid şi Dinamo, două dintre echipele puternice ale campionatului intern, puteau obţine mult mai mult. Hagi a preferat să fie cât se poate de echilibrat atunci când a fost întrebat dacă eli­mi­narea echipelor noastre din UEFA poate fi catalogată drept un dezastru. „Eu nu spun dezastru. Ar trebui să fie un moment de analiză. Ori de câte ori apar astfel de insuccese, trebuie să vedem care este cauza lor, pentru a nu mai greşi în viitor”, a declarat Hagi pentru Libertatea. În schimb, „regele” fotbalului românesc a lăudat performanţele Stelei şi CFR Clujului care în meciurile disputate contra Fiorentinei, respectiv Chelsea, au reuşit să scoată puncte preţioase. „E un semn că se poate. Pentru CFR, punctele obţinute până în prezent înseamnă o mare realizare. Meciurile care vor urma pentru cele două echipe din Ligă vor fi foarte puternice. Puncte se pot obţine. Totul ţine de cum joci fiecare meci în parte”, a mai spus Hagi.

Greu cu Franţa, dar nu imposibil
Chiar dacă meciul dintre România şi Franţa, de la Constanţa, se anunţă unul capital pentru tricolori, Gheorghe Hagi este de părere că revenirea în teren a jucătorilor accidentaţi ar putea da acel plus de prospeţime şi siguranţă echipei noastre. „Nu va fi uşor, dar trebuie să ne gândim doar la victorie”, a explicat Hagi.

Urmărește-ne pe Google News