Ianis Hagi a debutat ca titular în Liga 1 cu un gol superb și l-a făcut mândru pe tatăl său. Gică Hagi a ținut să remarce întreaga echipă și l-a dat ca exemplu și pe Casap (16 ani), alt junior care a marcat la debutul său în Liga 1.

”Îi felicit pe acești copii, sunt mândru de ei. Au calitate multă, sunt jucători foarte buni și o să aibă o carieră foarte importantă. A mai debutat un băiat tot din 98, Casap, a marcat și el, a înscris și Ianis. Mă bucur pentru ei, sunt fericit, sunt copiii mei. Le văd o carieră frumoasă și să rămână modești”, a spus Hagi, la emisiunea Fotbal Look, în direct pe Look TV.

”Regele” crede că echipa sa ar fi putut mai mult și promite un sezon de excepție anul viitor, când vrea să ajungă în play-off. Pentru aceasta, fostul star al naționalei e dispus să bage mâna adânc în buzunare și să aducă jucători de top din vară.

”Se putea mai mult. Dacă nu luam gol în ultimul minut, mai urcam două goluri. Am fost la un moment dat pe 5, deci am fi putut mai mult. A fost un examen pentru ei, am jucat doar cu copiii de la Academie. Am așteptat 5 ani momentul ăsta, toată lumea a muncit mult și mă bucur că l-au trecut. O să auziți de transferuri, vor fi și plecări, dar și sosiri. Vrem să aducem jucători, să facem o echipă puternică, iar la anul să ajungem în play-off”, a mai spus Hagi.

“A fost mult mai complicat să joc ca titular, altă presiune, deşi eu nu am probleme cu presiunea. Sper să nu mă opresc aici, trebuie să sper la mai multe la anul. Trag la antrenamente, dau 100% ca să joc titular la fiecare meci. Depinde doar de mine! Deocamdată sunt mic, nu am renumele lui tata, deşi îi port numele pe spate. Dau 100% ca să ajung undeva. A fost un sezon împlinit pentru mine, venim din spate cu o generaţie foarte bună de la Academie. Voi păstra tricoul şi ghetele ca amintire pentru debutul meu cu gol”, a declarat Hagi Jr. la Look TV.

Urmărește-ne pe Google News