Hagi, despre Cernat

„I-am luat pe Chiţu, Cernat, Aganovici. Şi eu am tradiţia mea, şi eu am putere de convingere. Ştii cum e, stai la pândă şi dacă eşti băiat deştept, îl iei… L-am adus şi pe Vasilache, un stângaci foarte bun. Chiţu a dorit să vină la noi să se pună pe picioare. Numai la noi a vrut. O să luăm şi în apărare, şi la mijloc. Vreau în play-off, vreau să fiu sus. Cernat e cel mai bun decar din România în momentul de faţă. E transferul pe care mi l-am dorit cel mai mult. I-am spus că de la el încep construcţia echipei.

Hagi, despre Dan Petrescu

„Va fi care pe care cu Dan Petrescu. Fiecare cu strategia lui, el cu strategia lui. Vrem 5-6-7 jucători care să ne ajute să ajungem sus. Avem cea mai bună academie, avem de unde să promovăm juniori. Dan Petrescu vrea să câştige, aşa suntem toţi din generaţia aceea, de aceea a fost o generaţie frumoasă. Campionatul o să fie mult mai puternic în sezonul viitor. E o perioadă în care se munceşte foarte mult. Anul trecut am greşit campania de transferuri”.

Hagi, despre următoarea „lovitură” pe care vrea s-o dea Stelei

„Nicoliţă a discutat şi cu noi. Să se ducă unde crede că e mai bine pentru el”.

Hagi, despre scandalul drepturilor TV

„Mai am până să cresc mare. Sunt şi eu unul dintre cluburi. E bine să fim toate cluburile, să luăm cea mai bună decizie. Părerea mea e să fie cât mai mulţi bani”.

Hagi, despre cine nu trebuia să lipseasă din naţională

Naţionala e într-un moment bun. Dar îi lipseşte un «decar». Îi lipseşte «10-le» pe care l-am luat eu! Adică Florin Cernat! Glumesc!”

Hagi, despre plecările lui Ianis şi Manea

„Ianis la Fiorentina şi Manea la Chelsea? E posibil. Vom vedea. Până nu se face, nu putem să vorbim”.

Urmărește-ne pe Google News