Supărare mare la Istanbul, după ce Galata a pierdut ruşinos, scor 2-5, meciul de pe teren propriu cu Kocaelispor.

Başkanii grupării de pe malul Bosforului l-au luat la ţintă pe antrenorul Michael Skibbe, considerat principalul vinovat. Tehnicianul german n-a mai rezistat presiunii şi, ieri dimineaţă, şi-a anunţat demisia. În locul său, era dat ca sigur Gheorghe Hagi, care, de altfel, a fost prezent la dezastrul de pe “Ali Sami Yen”.

Preşedintele clubului din Istanbul, Adnan Polat, declarase că noul antrenor “cunoaşte foarte bine clubul şi e singurul care ştie bine şi lotul, încât ar putea intra din mers în lucru”.

«Voi ajunge să pregătesc iar Cim Bom»

Numai că, la negocieri, lui Hagi, care mai antrenase gruparea “otomană” şi în sezonul 2004-2005, i s-a oferit postul rămas vacant doar pentru ultimele 13 etape din actuala stagiune.

Cum era şi de aşteptat, Gică a refuzat oferta: “Nu pot să preiau o echipă în plin sezon, ăsta e principiul meu. În schimb, vreau să continuu activitatea la academie, pe care o fac la Constanţa. Am adus copiii la baza de cantonament doar pentru antrenamente şi atmosferă. Staţi liniştiţi, voi ajunge să pregătesc iar Cim Bom, dar acum nu e momentul”. În locul lui Skibbe a fost instalat, ieri, fostul căpitan al Galatei, Bulent Korkmaz, care a semnat un contract pe un an.

Urmărește-ne pe Google News