„Farul nu are datorii, e pe plus, lucrează bine. De acum încolo, nu ştiu! Vă mai zic una! Voi da acţiunile! Rămân cu 10%! Trebuie să lămurim şi lucrul acesta, voi fi doar antrenor, îmi văd de meseria mea, de manager. Voi rămâne cu 10%, o zic public, să se termine. Nu sunt acţionar majoritar la Farul. Mai rămân cu 10% pentru că atât pot! Restul nu mai pot. Cine vrea să devină şeful mare… Clubul trebuie să aibă continuitate”, a spus Hagi într-o conferință de presă premergătoare meciului cu Hermannstadt, potrivit news.ro.

„Regele” a adăugat că este singurul care a investit în Farul, club care „l-a produs pe cel mai bun jucător al României, care a jucat la Real Madrid şi Barcelona”, adică pe el, iar acum și-a făcut datoria și „vreau să las totul aşa cum trebuie, clubul îl văd cu acţionari puternici”.

Hagi a adăugat că va veni și ziua în care nu va mai antrena Farul Constanța. „Las locul altuia dacă nu merg bine. E clar asta, toţi ştiu asta din club, le-am comunicat”, a punctat „Regele”, care va împlini 60 de ani în februarie 2025.

Hagi a câștigat două titluri de campion ca antrenor, cu Viitorul Constanța și cu Farul Constanța.

Urmărește-ne pe Google News