În 2014, Simona a jucat finala la Madrid: „M-a încântat foarte mult să ajung în finală anul trecut. Deși am pierdut-o, mi-a dat multă încredere. 

Turneul de la Madrid este la fel de important ca unul de Mare Șlem. E mai mult decât un antrenament pentru Roland Garros. E un trofeu pe care mi-aș dori în palmares. Abia aștept să revin și să joc în acest turneu minunat. Ar fi impresionant să-l câștig. Organizarea este excelentă, la fel și mâncarea.

Îmi place mîncarea spaniolă, e foarte variată. Mănânc cu plăcere tapas, jamon și carne. Mi-aș dori să și vizitez locuri emblematice, ca Plaza Mayor, Palacio Real sau Prado”, a spus Halep, care a preluat tema preferată a miliardarului român, cel care urmărește de mai mulți ani să transforme turneul de la Madrid în al cincilea turneu de Mare Șlem al circuitului!!! Fără succes, până acum!

„Domnul Ion Țiriac este e o persoană pe care o respect foarte mult, apreciez susținerea și sfaturile sale. Simt presiunea, fără îndoială. Dar mă obișnuiesc zi de zi cu ea. Sunt mai multe jucătoare tinere care progresează rapid, una dintre ele este Garbine Muguruza.

Și Carla Suarez Navarro și-a îmbunătățit mult jocul. Cu ele două, tenisul spaniol are potențial pentru a avea o reprezentantă în top 10 mondial”, a mai zis campioana României, care a recunoscut că admiră formația Real Madrid.

 

Urmărește-ne pe Google News