Potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Haltere, Dumitraşcu (18 ani), legitimat la CSA Steaua Bucureşti, a câştigat două medalii de argint, la stilul aruncat şi la totalul olimpic cu 175 şi 309 kg, iar la stilul smuls, s-a clasat pe locul 5 cu rezultatul de 134 kg.

”Felicitări, Paul!!! Felicitări antrenorilor şi întregului staff! Multe performanţe frumoase în continuare!!!”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a FR Haltere.

Sâmbătă, Valentin-Ionadi Iancu a ocupat locul 8 la cat. 56 kg, în prima zi a Campionatelor Mondiale de haltere pentru juniori de la Taşkent.

Iancu a fost al optulea la stilul smuls, cu 98 kg, la aruncat, cu 128 kg, după ce a ratat ultima încercare la ambele stiluri, iar la total a ocupat aceeaşi poziţie, cu 226 kg.

Halterele românești sunt pe o pantă ascendendă. Președintele FRH, Nicu Vlad, despre performanța de la CE 2018 de haltere: ”A fost o mândrie. Am obţinut locul 1 în clasamentul pe naţiuni”.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/Borcea s-a îmbogățit în închisoare. Culmea afacerilor: A vândut gaz lichefiat până și Penitenciarului Poarta Albă, unde a fost închis

Urmărește-ne pe Google News