CSM Bucureşti a făcut un meci excelent în Polonia, 34-23, cu Vistal Gdynia, în grupele Ligii Campionilor, însă drumul „tigroaicelor” către casă s-a transformat într-un adevărat calvar.

Concret, delegaţia formaţiei bucureştene a ajuns de la Gdynia la Varşovia, de unde trebuia să ia avionul către România.

La aeroport însă, stupoare. Cursa compania LOT, cea care trebuia să aducă la Bucureşti şi pe fetele noastre şi-a amânat de mai multe ori programul de zbor.

Astfel, Cristina Neagu şi compania au rămas blocate în aeroportul din Varşovia de zece ore, aşteptând semnul izbăvitor pentru îmbarcare.

Team managerul clubului CSM Bucureşti, Andrei Luca, a anunţat, pe un site de socializare calvarul prin care trec handbalistele noastre.

„Două zile total diferite: ieri în sala de sport, azi…în aeroport. Au cei de la LOT un meci câştigat în faţă noastră: de două ori zborul întârziat, conexiune pierdută în Varşovia, peste 9 ore de aşteptare, ultimul zbor al zilei … Cum să nu-i iubeşti?!”, a scris Luca.

Handbalistele de la CSM Bucureşti, blocate la Varşovia. Au început cu dreptul campania din LC

CSM Bucureşti a debutat în forţă în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, obţinând două victorii din tota atâtea meciuri, cu Krim Ljubjana, pe teren propriu, şi cu Vistal Gdynia, în deplasare.

CITEŞTE ŞI: Cum poate rămâne Simona Halep pe locul 1 WTA până la finalul anului

Urmărește-ne pe Google News