”Astăzi (n.r. ieri), am avut un eveniment relativ neplăcut, fetele au venit la sală și au refuzat să se antreneze, având un motiv simplu, corect și logic după părerea tuturor: faptul că nu și-au primit drepturile bănești de aproximativ trei luni și jumătate. Trebuie să recunoaștem că aceasta este situația de fapt a echipei, iar principalul responsabil pentru situația pe care o traversează acum echipa este conducerea administrativă a echipei. Aceasta n-a reușit să obțină banii și n-a reușit să găsească sponsori care să vină în ajutorul echipei, nereușit, totodată, să promoveze handbalul feminin la normalitatea pe care acest sport ar trebui s-o aibă. Dorința fetelor pentru a juca și a se depăși există, dar, pentru că n-am reușit să creăm un un statut de siguranță că, în fiecare lună, își vor primi salariile, ele sunt de cele mai multe ori dezamăgite și probabil că uneori nu dau cel mai bun randament în teren“, a declarat prof. univ. dr. ing. Cornel Panait, preşedintele Consiliului Director al clubului.
”Am vrut să tragem un semnal de alarmă. Este foarte greu să muncești și să nu ai niciun fel de venit. Vrem să venim cu drag la antrenamente și la meciuri. Ne facem treaba cum putem și cât putem. Ne vom prezenta însă la următorul meci“, a spus handbalista Andreea Enescu.
”Nu poți face performanță cu oameni nemulțumiți. În afară de probleme noastre, avem necazuri și cu arbitrii. După modul cum fluieră se vede că nu avem nicio șansă să câștigăm. Putem scăpa de retrogradare doar dacă ne autodepășim, altfel n-avem nicio șansă“, a spus și antrenorul principal al CSU Neptun, Ion Crăciun.
După 24 de etape, Neptun Constanța ocupă poziția a 12-a, din 14, în Liga Națională feminină, cu 20 de puncte. Dacă-și va păstra poziția, echipa de pe Litoral ar urma să joace un baraj de supraviețuire cu o formație din liga secundă.
Cum arată buletinul de vot pentru alegerile prezidențiale din 24 noiembrie!