Vestea despărțirii de vicecampioana României a fost anunțată chiar de către fotbalist, pe pagina sa de Instagram.

”E una dintre scrisorile cel mai greu de scris din viața mea. Cu o mare tristețe trebuie să-mi iau rămas-bun de la clubul care m-a făcut să descopăr Europa, visul pe care îl voiam realizat de foarte mult timp. Am petrecut 3 sezoane și jumătate fantastice la FC Steaua București și am profitat de fiecare minut din aventura mea aici”, a notat Gnohere.

”În inima mea va fi mereu un loc pentru fiecare dintre voi, suporterii, angajații și coechipierii care au contribuit la trecerea mea pe la Steaua. România, te voi păstra în sufletul meu! A fost o poveste foarte frumoasă! Vă mulțumesc! București (România), te voi păstra în inima mea”, a adăugat fotbalistul francez.

”FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Harlem Gnohere pentru rezilierea contractului. Atacantul francez în vârstă de 32 de ani, care a evoluat pentru echipa noastră din ianuarie 2017, a îmbrăcat tricoul roș-albastru în 115 partide oficiale în toate competițiile, reușind să înscrie de 51 de ori și să ofere 6 pase de gol. FCSB îi mulțumește pentru contribuție și îi urează mult succes în continuare!”, a fost postat de FCSB pe site-ul oficial.

Patronul clubului FCSB, Gigi Becali, s-a declarat mulțumit că a ”scăpat” de Harlem Gnohere.

”Mie îmi convine că a plecat Gnohere. Mă bazez pe Adi Petre, pe Coman, am atacanți! Plus că el a întârziat la reunire, avea kilograme în plus, mai dura până devenea apt de joc”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Urmărește-ne pe Google News