Helmuth Duckadam consideră că revenirea lui Victor Piţurcă la Steaua reprezintă un câştig clar pentru clubul din Ghencea.

“Se vede deja mâna lui Piţi. La Steaua e mai multă ordine şi disciplină, iar jucătorii sunt mai concentraţi”, ne-a declarat portarul care a apărat patru penalty-uri consecutive în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986.

Şapte meciuri, şapte victorii

Cu toate acestea, Duckadam rămâne circumspect când vine vorba de rezultatele obţinute de roş-albaştri în meciurile de pregătire şi în debutul noului sezon al Ligii I. Steaua a avut şase victorii din tot atâtea posibile în amicale şi a învins-o pe “U” Cluj (2-1), în prima etapă a campionatului, dar “Helmi” atrage atenţia că greul de-abia acum urmează: “Rezultatele sunt lăudabile, dar următoarele partide vor fi din ce în ce mai grele. A început lupta pentru puncte. Abia după trei-patru meciuri vom putea vedea exact ce lot are Steaua, cât de bine s-au integrat noii jucători şi care sunt şansele la titlu. Nici Piţi, nici fotbaliştii nu trebuie să se îmbete cu apă rece. Dacă au câştigat totul până acum nu înseamnă că lucrurile vor merge bine şi în viitor”.

Cu Craiova, stadion plin

Schimbările suferite de Steaua i-au apropiat pe suporteri de echipă, astfel că la meciul de sâmbătă, contra Universităţii Craiova, arena va fi plină. Cererea de bilete este imensă, iar Stadionul Ghencea se va umple pentru prima dată din martie 2008, când roş-albaştrii au învins CFR Cluj (3-1).

Duel tată-fiu?

Partida Steaua – Universitatea Craiova, din etapa a 2-a a Ligii I, ar putea reprezenta un duel între Victor Piţurcă, managerul roş-albaştrilor, şi fiul acestuia, Alexandru (26 de ani), atacantul oltenilor. Jucătorul Ştiinţei este incert pentru meciul de sâmbătă, din cauza unei accidentări.

Urmărește-ne pe Google News