De ce conducea Ecuadorul grupa A de calificare inainte de meciul de aseara cu Germania? De ce sud-americanii aveau doua victorii si golaveraj 5-0?

“Bild” a gasit explicatia “vrajilor” lui Delgado si compania, care au crucificat si Polonia (2-0), si Costa Rica (3-0). Samanul Abran Tzamarenda Naychapi, de 36 de ani, a vizitat inaintea Turneului final toate stadioanele Mondialului si a executat ritualuri de sustinere a echipei lui Luis Suarez!  A urlat, a pus lanturi de oase in tribune, a ascuns pene de vultur in iarba, ca sa paralizeze adversarul! Intr-un cuvant, “celebrul” ritual al cascadelor! Rezultatul s-a vazut. Cel putin pana aseara!

In cultura indienilor din America de Sud, samanii sunt o combinatie intre medicina traditionala si vrajitorie. “Eu am putere totala. Batem si Germania cu 2-0, si gata!”, a pronosticat samanul, care se trage din tribul amazonian Shuar Yawints.

Ce au facut germanii? Au pregatit un expert “anti-Voodoo”, Günther Schwartz, gata sa risipeasca vraja. “Stiu metodele samanului. E un magician rafinat. Sunt sigur ca a ascuns o pana in gazon. Totul e sa o gasesc in timp util! Sa stam calmi, pentru ca, de data asta, nu cred ca va mai avea putere! Ii fac felul!”. A innebunit Planeta Fotbal…

Meciul Germania – Ecuador, decisiv pentru stabilirea echipei calificate in “optimi” de pe primul loc, s-a disputat aseara.

S-au relaxat citind „Vaca”. Selectionerul Ecuadorului, Luis Suarez, le-a cerut jucatorilor sai sa citeasca o poveste columbiana pentru copii, in vederea pregatirii meciului cu Germania. Aceasta poveste, intitulata “Vaca”, te invata sa nu te multumesti niciodata cu ceea ce ai deja – citeste calificarea in “optimi”. Suarez e un tehnician columbian.

Urmărește-ne pe Google News