Steaua s-a impus, aseară, 3-0, în partida cu Viitorul Constanţa, disputată la Chiajna. Elevii lui Reghecampf au înăbuşit astfel toate acuzele de blat, venite în special din tabăra dinamovistă, şi s-au distanţat la nouă puncte de Astra.
Ambiţionaţi de acuzele de blat făcute de Ionuţ Negoiţă, patronul lui Dinamo, care anticipa o victorie fără emoţii a constănţenilor, roş-albaştrii şi-au înghesuit adversarii în propria jumătate şi au forţat până au reuşit deschiderea scorului. În minutul 39, Latovlevici a marcat un gol superb: şut plasat, de la 25 de metri, cu piciorul drept, în vinclul porţii.
Puştii lui Hagi nici n-au apucat să respire după golul primit, Iancu majorând diferenţa după un contraatac “lucrat” în tandem cu Alex Chipciu (40). 2-0 pe tabelă şi 15 minute de pauză tot nu i-au calmat pe fotbaliştii lui Reghe, care au început repriza secundă cu acelaşi aplomb. Keşeru şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, cu un şut de la marginea careului (49). A fost momentul în care povara acuzelor de blat s-a ridicat de pe umerii jucătorilor, care, în consecinţă, n-au mai forţat.

«Eventul», tot mai aproape

Viitorul a acceptat să preia iniţiativa, iar Axente a ratat incredibil, din şase metri, singur cu portarul Stelei (72). În urma victoriei de la Chiajna, Steaua s-a distanţat la nouă puncte în clasament faţă de ocupanta poziţiei secunde, Astra, dar Laurenţiu Reghecampf a decretat: “Nu sunt suficiente nouă puncte. Vrem să câştigăm toate partidele până la finalul campionatului şi vrem să câştigăm şi Cupa României”.

Urmărește-ne pe Google News