Cu sau fără voia lui, Ilie Dumitrescu a căpătat, de-a lungul timpului, reputaţia unui Don Juan. La doar 41 de ani, noul antrenor al Stelei are deja “la activ” două divorţuri şi alte câteva aventuri amoroase.

Prima soţie a lui Ilie Dumitrescu a fost Nela, aceasta dăruindu-i doi băieţi: Dani (21 ani) şi Sică (17 ani), înainte de separarea oficială.

A divorţat de două ori

Ulterior, actualul antrenor al formaţiei din Ghencea a fost implicat într-un mariaj cu Letiţia, un fost manechin, care a născut un băieţel, Toto (11 ani), şi o fetiţă, Mayra (4 ani).

Cei doi au divorţat în 2007 şi Ilie Dumitrescu s-a implicat într- o aventură cu Roxana Diţă, fostă concurentă la Miss Playboy, alături de care nu a rezistat foarte mult.

“Am fost împreună aproape şapte luni, a fost frumos, dar asta e. Să spunem că sunt foarte pretenţioasă în relaţiile mele”, avea să declare sexoasa brunetă pentru Libertatea, la începutul anului 2008, lăsând să se înţeleagă că noul tehnician al Stelei nu reuşise să-i satisfacă toate dorinţele. În prezent, Ilie e unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România.

Urmărește-ne pe Google News