Cu Neaga revenit după mult timp în formula de start, Steaua a început în forţă, încercând să tranşeze cât mai repede soarta meciului în favoarea sa. A ratat câteva ocazii, a avut şi ghinion la
bara lui D. Moreno (15), dar s-a stins treptat, dând posibilitatea adversarei sale să intre în joc.

Moreno, bară în minutul 90!

Timişoara n-a stat pe gânduri, Parks (24) dând fiori reci apărării bucureştene, ratând în postură unu la unu cu portarul Zapata. Meciul a continuat într- un ritm alert, cu faze încinse la ambele porţi. Oaspeţii au deschis scorul prin Goga (53), au ratat o ocazie monumentală prin G. Bucur (61) şi s-au văzut egalaţi în minutul 69, când D. Moreno a reluat cu capul în plasă. Finalul a fost incand escent. Bădoi (76) a făcut 2-1 pentru Timişoara, Rădoi (79) a restabilit egalitatea, pentru ca, în ultimele secvenţe de joc, D. Moreno să nimerească bara! Cu această remiză, Steaua a bifat cel de-al unsprezecelea meci consecutiv fără victorie!

Război în Ghencea

Fanii stelişti şi-au dat în petic şi la acest joc. Furioşi că o parte dintre ei au fost loviţi, un tânăr fiind transportat în stare critică la spital, suporterii au aruncat cu ce le-a venit la mână (scaune, beţe, pietre) în jandarmi.

Luptele între „beligeranţi” au continuat până la pauză, când galeria Stelei a părăsit stadionul pentru a crea haos pe străzile din jur. Ei s-au aşezat pe şine, oprind tramvaiele, şi au spart geamurile de la maşinile parcate în zonă.

 

Urmărește-ne pe Google News