Fanii vor vedea meciul pe ecrane-gigant

Suporterii ungari consideră însă că sancţiunea a fost păstrată deoarece oficialii români sunt influenţi în cadrul UEFA şi FIFA. De asemenea, mai multe organizaţii naţionaliste maghiare au anunţat că vor organiza demonstraţii de protest, inclusiv în jurul stadionului, pe timpul partidei, sau lângă hotelul în care va fi cazată delegaţia României. Pe de altă parte, Federaţia Maghiară de Fotbal a cerut prudenţă şi a anunţat că vrea să monteze mai multe ecrane uriaşe într- o piaţă din centrul Budapestei, unde fanii să poată urmări partida.

Tamaş: «Voiam să fie tribunele pline»

Gabi Tamaş (foto), care la Budapesta va fi, cel mai probabil, fundaşul dreapta al României, e dezamăgit şi el de decizia TAS: “E cel mai greu meci al grupei. Dacă îi batem pe unguri, sunt şanse 80-90 la sută să mergem la baraj, dar calificarea încă se joacă. Ei n-au presiune fără fani în tribune. Aş fi vrut să se joace cu tribunele pline, indiferent că sunt cu noi sau că ne înjură”.

Mai sunt bilete la partida cu Olanda

FRF a anunţat că mai sunt disponibile 200 de bilete la jocul Olanda – România, programat pe Amsterdam ArenA, pe 26 martie. Termenul- limită până la care aceste tichete pot fi achiziţionate de pe site- ul www.biletefotbalonline.ro este azi, ora 12.00.

Urmărește-ne pe Google News