În minutul 4, suporterii stelişti au aprins câteva torţe, oamenii de ordine de la stadion intervenind prompt. După intervenţia lor, suporterii stelişti au ripostat şi s-au creat incidente între cele două tabere. Forţele de ordine au folosit şi gaze lacrimogen.

Întregul stadionul a huiduit intervenţia oamenilor de ordine, mulţi dintre fanii din peluze aruncând cu scaune şi beţe spre forţele de ordine, unele dintre lucrurile aruncate ajungând în apropierea terenului de joc.

Un suporter a leşinat, arbitrul Cristian Balaj întrerupând meciul în minutul 11 pentru câteva secunde pentru a permite ca fanul să fie transportat la vestiare cu maşinuţa specială pentru jucătorii accidentaţi.

În minutul 18, un grup de suporteri de la peluza a doua a stadionului a început să arunce cu scaune înspre forţele de ordine aflate pe platforma de deasupra tribunei, aceştia răspunzând cu gaze lacrimogen. Şi suporterii de la tribuna a II-a au început să arunce cu scaune înspre oamenii de ordine, aceştia fiind prinşi la mijloc între cele două grupuri de suporteri.

Unii fani de la cele două peluze s-au mutat la tribuna a doua, unde au continuat conflictul cu forţele de ordine, care au reuşit în cele din urmă să îi disperseze.

FC Steaua a făcut apel la staţia de amplificare către suporteri să înceteze cu răfuiala contra forţelor de ordine pentru că altfel se riscă întreruperea meciului, un avertisment în acest sens fiind lansat şi de observatorul de joc Dumitru Mihalache. Tot la staţia de amplificare a stadionului s-a anunţat că suporterul care a leşinat şi a fost transportat la vestiare este în regulă.

Circa 25 de suporteri au fost reţinuţi

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Marius Militaru, a declarat pentru MEDIAFAX, că forţele de ordine au reţinut aproximativ 25 de suporteri ai echipei Steaua, în urma incidentelor desfăşurate în timpul, la pauza şi la finalul partidei.

„Am ajuns la secţia de poliţie unde sunt reţinuţi aproximativ 25 de suporteri ai echipei Steaua. Incidentele din timpul primei reprize au continuat şi la pauză, dar în afara stadionului, pentru că cei de la Peluza Nord au decis să părăsească arena. S-au organizat în faţa stadionului şi au aruncat cu pietre şi sticle în jandarmi, motiv pentru care a fost nevoie de o nouă intervenţie concisă a forţelor de ordine”, a spus Militaru. 

Partida Steaua Bucureşti – Poli Timişoara s-a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-0), într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I. Golurile Stelei au fost marcate de Moreno 66 şi Rădoi 79, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Goga 51 şi Bădoi 76.

Urmărește-ne pe Google News