Cei doi au asistat, miercuri seară, la meciul de Cupa Israelului dintre Maccabi Petah Tikva și Hapoel Tel Aviv, joc încheiat nedecis, scor 0-0, prilej cu care au fost surprinși de fotoreporterii din Țara Sfântă prezenți la respectiva partidă.

Citește și:

Prodanca își flutură poșeta și silueta prin Israel. A fost fotografiată în tribună. Nu e singură, ci împreună cu un vârf de atac! GALERIE FOTO

La Maccabi Petah Tikva joacă un român, Nicoară, iar la Hapoel Tel Aviv sunt legitimați alți doi români: Bumba și Antal.

La meciul amintit, Prodanca s-a întâlnit cu Edan Baruch, portar israelian care a jucat și în România, făcându-se de râs. Și, mândră, nevasta lui Reghe a postat fotografia pe rețelele de socializare (Edan este cel în tricou alb, iar Mihai Roman este primul din stânga).


În prezent, Baruch (26 de ani) este portar în liga secundă, la Hapoel Ramat Gan, dar nu-și face griji în privința laturii financiare. Tatăl său stă pe un munte de bani, având o firmă de avocatură în România, dar deține și diverse alte afaceri: pământuri, ferme de animale etc.

În 2012, Baruch era portar la Chiajna, când a făcut praf meciul de Liga 1 FC Vaslui – Concordia 4-0. Ilfovenii erau pregătiți, la vremea respectivă, de Laurențiu Reghecampf, iar jucătorul era reprezentat de Anamaria Prodan.

La final, primarul din Chiajna și MM Stoica au acuzat că meciul ar fi fost blat! Amenințați cu procesul de către familia Baruch, Stoica și edilul Minea au dat înapoi. Și-au cerut scuze, iar litigiul n-a mai ajuns în instanță.

 

 

Urmărește-ne pe Google News