Sfârşitul dramatic al fostului fotbalist i-a distrus pe cei dragi. Soacra acestuia a leşinat, fratelui său i s-a făcut rău, iar sora sa părea sfârşită şi ruptă de tot ceea ce se întâmplă. Florin Prunea a fost şi el prezent la înmormântarea fostului său coleg de la FC Braşov şi a făcut parte din mulţimea care a însoţit la pas cortegiul.

Cele trei fete ale fotbalistului nu au fost prezente la funeralii, familia luând această decizie pentru a le proteja. Cei dragi au avut grijă ca lui Mihai să nu îi lipsească nimic: îmbrăcat în costum, cu o minge de fotbal semnată de prieteni şi foşti colegi alături, ochelari de soare pe cap, pălărie lângă trup şi câţiva galbeni pe mâini, după tradiţia rromilor.

Voia să divorţeze

La înmormântarea lui Baicu a participat şi femeia cu care trăia o frumoasă poveste de dragoste. O misterioasă blondă părea distrusă de moartea fostului fotbalist. Deşi nu s-a apropiat de coşciug şi nu a intrat în biserică, femeia a fost consolată de fratele fotbalistului, care a ţinut-o în braţe mai multe minute, semn că familia o cunoştea.

Urmărește-ne pe Google News