«Se poate realiza în orice domeniu»

Ţineaţi legătura cu el?
Am discutat la telefon cu două zile înainte de accident, timp de câteva ore, despre organizarea unor meciuri amicale în România, pentru o grupă de juniori de la Utrecht pe care el o antrenează de două ori pe săptămână. Vorbisem la CFR şi la “U” Cluj, dar şi la Oradea, şi urma să stabilim ceva şi la Timişoara, ca “piticii” olandezi să joace pe stadioanele seniorilor din aceste oraşe.
Poate trece peste această accidentare?
Zâmbetul său e optimist, e sincer. Ştiu că va trece şi peste acest accident. Oricum, dacă, Doamne fereşte, nu va mai juca fotbal, se poate realiza în orice alt domeniu, pentru că e disciplinat şi inteligent.

E conştient şi poate vorbi

Neşu a fost supus, marţi, unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută o vertebră fracturată din zona cervicală. Fostul stelist se află acum la Terapie Intensivă, la Spitalul UMC din Utrecht, alături de soţia sa, Maria.
“Starea lui e stabilă. E conştient şi poate vorbi. E o situaţie dificilă, e imposibil de spus ce o să se întâmple. Ar putea rămâne chiar şi paralizat”, au dezvăluit medicii.

Urmărește-ne pe Google News