“Gata, frăţiorul meu! L-am dat dracu de fotbal. Îmi ajunge. Am 20 de ani de când tot bat mingea prin lume. Acum stau şi eu la casa mea. Sunt prea bătrân. Nu mă mai vrea nimeni”, a spus Luţu în stilul său inconfundabil. Supranumit “Hagi- Luţu” datorită talentului său uriaş, Luţu se gândeşte acum la antrenorat. “Ce să fac? Merg şi eu acum la nea Mircea (n.r. -Mircea Rădulescu, şeful Şcolii de Antrenori), stau cuminte în bancă, învăţ şi îmi iau carnetul de antrenor”, a adăugat Luţu, care a dezvăluit că a strâns o sumă uriaşă în cariera de fotbalist. “Am câştigat aproximativ 2.000.000 $. Acum trăiesc din ce am strâns”, a mai spus el.

Craiova campioană
De-a lungul carierei, Luţu a activat la 14 cluburi. Acum îşi doreşte să descopere el viitorii mingicari ai României: “Cândva mi-aş dori să fiu antrenor la Craiova. Vreau să o văd din nou campioană. E bine că acum a venit şi Victor Piţurcă”.

Antrenor la lăutari
Mingicar înnăscut, dribler de clasă, dar şi petrecăreţ mare, Luţu nu ar avea nimic împotrivă ca viitorii săi elevi să fie precum a fost el: “Dacă o să le placă să meargă la lăutari şi or să joace şi fotbal, merg şi eu cu ei să le dau o dedicaţie”.

Urmărește-ne pe Google News