Latifundiarul din Pipera a dat și scorul ”exact”: 3-0 pentru FCSB. În opinia lui Iosif Vigu, 73 de ani, acest optimism afișat de Gigi Becali nu are acoperire.

Fostul fotbalist al Stelei, cu 13 sezoane jucate în tricoul roș-albastru (1966-1979), este bulversat de ceea ce se întâmplă în curtea vicecampioanei României.

În acest moment, echipa e pe un dezamăgitor loc 10 în Liga 1, nu are antrenor principal, nici manager sportiv, după demisiile lui Bogdan Andone, respectiv Mihai Stoica, iar jucătorii sunt cu moralul la pământ.

”La Steaua (n.r. – FCSB) lui Gigi e balamuc total! Ciobanul ăsta de Becali a distrus tot spiritul Stelei”, a spus, pentru Libertatea, Iosif Vigu.

Iosif Vigu / Foto: Dumitru Angelescu (Libertatea)

Fostul fundaș cu 24 de selecții la echipa națională a continuat tirul împotriva patronului de la FCSB: ”Te doare capul de ceea ce face și ce spune Becali. Acolo, la el în ogradă, e circul de pe lume. Au rămas doar cei care dau din cap. Gigi i-a amețit pe toți, de la jucători la conducători, săracii nici nu mai știu pe ce lume se află”.

Iosif Vigu crede că, în aceste condiții, Gigi Becali ar trebui să vândă echipa cât mai repede. ”Soluția e ca Gigi Becali să vândă echipa. S-a jucat cu ea cât a vrut, acum ar trebui s-o lase  din mână. Nu mai vine lumea la meci, n-are stadion și a început să fie iarăși contestat de puținii suporteri care i-au mai rămas. Nu s-a săturat de tot acest circ?”.

Fostul internațional a găsit și ”soluția”, după ce Gigi Becali a mărturisit că se gândește să-și ia o echipă în Anglia. ”Decât să umble cu cai verzi pe pereți prin Anglia, mai bine Gigi și-ar strânge toți oamenii cucernici, adică ăia care țin capul plecat în fața lui, și și-ar face trupă pe muntele Athos. Să joace acolo în campionatul de bătut toaca. Ar ieși pe primul loc an de an”, a conchis, supărat, Iosif Vigu.

Urmărește-ne pe Google News