România joacă sâmbătă, pe 13 iunie, la Belfast, în Irlanda de Nord, un meci foarte important în economia calificării la Campionatul European din 2016. Cu 13 puncte după 5 meciuri jucate, România conduce grupa, în timp ce adversarii din Irlanda de Nord sunt pe locul doi în grupă, cu 12 puncte. O victorie a României în Irlanda de Nord ar însemna distanţarea la 4 puncte în fruntea clasamentului, pentru elevii lui Anghel Iordănescu urmând apoi meciurile cu Ungaria şi Feroe în deplasare, iar cu Grecia şi Finlanda vom juca pe teren propriu.

Pentru partida IRLANDA DE NORD – ROMÂNIA, Anghel Iordănescu, selecționerul primei reprezentative se confuntă cu probleme de efectiv. Raț și Sânmărtean s-au tratat la vraci, la Belgrad, în timp ce Gardoș, Keșeru și Săpunaru au la rândul lor probleme.

Managerul naționalei Irlandei de Nord, Michael ONeill, este optimist înaintea meciului cu România și crede că echipa lui va avea o cu totul altă forță decât la meciul din noiembrie, de la București, când tricolorii au câștigat cu 2-0, grație golurilor marcate de Papp (74, 79).

Meciul IRLANDA DE NORD(lotul aici) – ROMÂNIA (lotul tricolor aici) se joacă pe un stadion aflat în şantier. Suporterilor români le-au fost alocate 705 bilete, la Tribuna Sud. Tichetele se vând exclusiv online, cu card de credit, pe site-ul biletefotbalonline.ro, suporterii urmând a intra în posesia lor la Belfast, în ziua meciului. Costul unui tichet este de 220 RON.

Tricolorii au intrat montați în cantonament înaintea disputei IRLANDA DE NORD – ROMÂNIA, echipa naţională susţinând sambata și un amical cu Metaloglobus Bucureşti, o formaţie din liga a treia. Tricolorii s-au impus la scor, 5-0, fără să forţeze.

Partida IRLANDA DE NORD – ROMÂNIA va fi prima în care elevii lui Iordănescu vor juca în noul echipament, unul de care fanii naționalei nu sunt multumiti.

FRF a primit înainte de IRLANDA DE NORD – ROMÂNIA doua vești, una rea și una bună: Comisia de Etică și Disciplină UEFA a sancționat Federația Română de Fotbal pentru incidentele produse la meciul România – Insulele Feroe, disputat în martie, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, dar și știrea conform căreia naționala va fi cap de serie în preliminariile CM 2018.

Urmărește-ne pe Google News