Libertatea: La finalul acestui campionat nu v-aţi mai lăsat tuns de jucători, aşa cum s-a întâmplat după  câştigarea primului titlu de către CFR. Care a fost motivul?
Iuliu Mureşan: Din simplul motiv pentru că orice gest repetat nu mai are valoarea celui făcut prima dată. Dar, nici nu s-a pus problema de aşa ceva.
Băieţii vă pregătiseră o altă surpriză pentru acest final de sezon fotbalistic?
Nu. Nu au avut timp să se gândească la aşa ceva. Acest final de campionat a fost total diferit de ceea ce s-a întâmplat atunci, când am fost tuns în vestiar. Parcă tensiunea câştigării acestui titlu a fost mai mare. Oricum , băieţii au fost foarte, foarte obosiţi în finalul acestui sezon.
Acum că aţi câştigat un nou titlu, unde v-aţi planificat să mergeţi în vacanţă?
Voi pleca în Portugalia, dar cu treabă. Vreau să mai aducem câţiva jucători de acolo. Însă mi-am propus ca între negocierile pe care le voi purta acolo să vizitez şi câteva locuri turistice.
Şi, totuşi, pe când o vacanţă fără fotbal?
Va exista, dar din păcate va fi destul de scurtă. Voi pleca împreună cu fata mea în Austria. Doar pentru cinci zile. Nu am timp mai mult pentru odihnă, pentru că pe 10 iunie revine echipa la Cluj  şi ne apucăm duin nou de treabă
În echipa CFR-ului majoritatea jucătorilor sunt străini. A fost vreunul care să vă aducă vreun suvenir aparte din ţara de provenienţă?
Au fost mai mulţi nu unul singur. În curând cred că voi face un colţ dedicat acestor suveniruri de suflet oferite de jucătorii străini. E frumos să vezi că oamenmii te apreciază nu doar pentru că eşti preşedintele clubului. Relaţia dintre mine şi ei este una de prietenie adevărată.
Invitaţii de a vizita ţările lor au fost?
Am avut invitaţii din Brazilia, din Senegal. Probabil că voi merge în Brazilia, după care în Senegal. În Africa am mai fost şi mi-a plăcut foarte mult. Sunt oameni foarte primitori.
V-aţi gândit ca până la începerea noului sezon fotbalisti să ţineţi şi o cură de slăbire?
(râde cu poftă). Eu sunt un tip gurmand din fire. Aşa că, în privinţa slăbitului e cam greu. Dar vă pot spune că îmi este bine cum îmi e acum, iar analizele pe care le-am făcut chiar de curând au ieşit aproape perfecte.
Care este următorul vis?
Este un vis cu prelungire. Vrem să câştigăm Supercupa şi apoi să ajungem, din nou, în grupele Ligii Campionilor. Ar fi ceva extraordinar pentru noi.

Urmărește-ne pe Google News