Liga Profesionistă de Fotbal, mai exact președintele Gino Iorgulescu, i-a acordat, vineri,”Lordului” un ajutor constând în 6.000 de lei (suma va fi acordată anual), pentru a se putea întreține.

Renta se va plăti înainte, pe un an întreg, urmând ca ”Lordul” să aducă spre decontare chitanțe care să ateste plata utilităților la apartament (întreținere, lumină, gaze, apă, cablu, nu și telefonul mobil). Cum a intrat la închisoare pentru evaziune fiscală la transferul lui Lucian Sânmărtean de la Gloria Bistrița la Panathinaikos Atena, LPF speră că Părdureanu va fi corect, de această dată!

Eliberat condiționat în ”Dosarul Transferurilor”, Jean Pădureanu și-a pierdut la licitație publică locuința (un apartament cu trei camere din Bistrița), imobil intrat în proprietatea unei nepoate (foto), care-l lasă să stea în ea până când va muri.

”Pădureanu are Alzheimer, iar numai medicamentele îl costau 1.000 de lei pe lună. Din fericire, a fost scutit, pentru că are handicap. Ca să nu trăiască din mila rudelor, care nici ele nu o duc prea bine, liga a ales soluția aceasta, de a-l ajuta”, ne-a dezvăluit Ioan Horoba, fost ”locotenent” al lui Pădureanu la Gloria Bistrița.

Pădureau are o pensie de 2.100 de lei, iar pe o treime din sumă (circa 700 de lei) are poprire de la Fisc, pentru recuperarea prejudiciului din ”Dosarului Transferurilor”.

De la venirea lui Gino Iorgulescu, și el un fost membru al Cooperativei de pe vremea când făcea legea la FC Național, la cârma LPF, instituția a înființat un fond special pentru sprijinirea financiară a foștilor fotbaliști care au diverse probleme.

Urmărește-ne pe Google News