„Sunt multe speculaţii în jurul lui Ronaldo. În fiecare zi…o nouă poveste….Dacă mă întrebaţi…vă răspund că Ronaldo îşi va încheia cariera la Real Madrid. Este sigur. Şi va rămâne aici mulţi ani”, a afirmat portughezul Mendes.

Cristiano Ronaldo evoluează la Real Madrid din 2009.

La finalul partidei Real Madrid – PSG 1-0, de pe Santiago Bernabeu, de marți, 3 noiembrie, Cristiano Ronaldo s-a apropiat de antrenorul francezilor, Laurent Blanc, șoptindu-i câteva cuvinte la ureche, care l-au făcut pe campionul mondial din 1998 să zâmbească complice.

Întrebat la conferința de presă de după meci ce i-a zis portughezul, Blanc a evitat elegant răspunsul, limitându-se să spună că au fost niște complimente și că va rămâne între ei doi. Presa din Spania și din întreaga lume s-a întrecut în speculații despre ce ar fi putut vorbi cei doi. Acum, la trei zile distanță, cotidianul Le Parisien susține că are răspunsul.

”Conform informațiilor noastre, iată ce i-a zis portughezul campionului mondial din 1998: ”, scrie Le Parisien, citat de digisport.ro. Le Parisien care a publicat, încă de luna trecută, informația conform căreia Ronaldo este prioritatea numărul 1 a lui PSG în campania de transferuri din vara viitoare.

Le Parisien pretinde că venirea lui Cristiano Ronaldo la PSG ar fi transferul secolului, având în vedere imensul impact pe care îl va avea și din punct de vedere al marketingului la Paris. Din acest motiv, parizienii nu ar avea nicio problemă să plătească între 100 și 120 de milioane de euro Realului pentru a-l aduce pe portughez.

Urmărește-ne pe Google News