Chelsea a fost învinsă ieri, pe teren propriu, de Southampton cu scorul de 3-1, rezultat în urma căruia scaunul antrenorului José Mourinho a început să se clatine. La sfârșitul meciului, portughezul a dat vina pe arbitri și a anunțat că nu se gândește să demisioneze.

José Mourinho s-a răfuit cu oficialii federației engleze, sugerând că aceștia se află în spatele arbitrajelor ostile de care ar avea partea Chelsea în ultima perioadă. “Dacă federația vrea să mă pedeapsească, să o facă, pentru că nu mă deranjează. Dar jucătorii și suporterii lui Chelsea nu merită acest tratament. La 1-1 am avut un penalty neacordat. Arbitrii se tem să fluiere pentru Chelsea”, a declarat antrenorul portughez.

Dacă mă va demite, clubul va pierde cel mai bun manager pe care l-a avut vreodată. (José Mourinho)

După cum recunoștea și înaintea partidei cu Southampton, José Mourinho traversează cea mai serioasă criză a carierei de antrenor. Dovadă stă faptul că a pierdut cinci din ultimele zece partide din Premier League, în condițiile în care pierduse tot cinci în precedentele 59 de meciuri din campionatul Angliei (!) și că Southampton este prima echipa vizitatoare care înscrie mai mult de două goluri pe terenul lui Chelsea, în campionat, în mandatul lui  José Mourinho.

Urmărește-ne pe Google News