“De mult timp n-am mai stat liniştit la pauză, pentru că de mult timp n-am mai avut un scor confortabil. Cel mai important lucru este să îşi revină echipa. Printr-un miracol luăm şi campionatul, cred asta! E posibil să facă Dumnezeu un miracol, să spună lumea că a luat Becali campionatul prin credinţă. Şi locul doi e foarte bun, la fel ca şi locul trei”, a spus, la OTV, Gigi Becali.

Finanţatorul formaţiei din Ghencea a continuat: “M-am bucurat mai mult pentru Lăcătuş, fiindcă e un om bun, iar în ultimul timp era amărât şi abătut. Lăcătuş va rămâne la Steaua doar dacă băieţii vor juca bine. Important pentru mine e să joace echipa. Nu e obligatoriu să se califice în Liga Campionilor, ci ca echipa să joace, asta e obligatoriu”.

Becali a anunţat şi “lista neagră” a jucătorilor care vor pleca din Ghencea la finalul sezonului. Pe ea figurează Tiago, “un jucător mediocru”, Ogăraru, care “se va întoarce la Ajax”, şi Szekely, “pe care i-l dau lui Iancu (n.r.-patron FC Timişoara), dacă îmi dă 500.000 de euro!”.

Intenţionează să-l aducă în vară pe Dinu «Vamă» Gheorghe

Patronul clubului Steaua, Gigi Becali, a confirmat că negociază cu Dinu Gheorghe (foto), în prezent la FC Braşov, ocuparea funcţiei de manager sportiv în Ghencea.

“Vor mai veni şi alte persoane care să lucreze la Steaua şi care se vor ocupa de management sportiv. E posibil ca Dinu Gheorghe să vină în Ghencea. Vreau să întăresc clubul cu încă două-trei persoane care să facă o treabă bună la Steaua”, a anunţat, la Telesport, Gigi Becali.

Grigoraş: «Rezultat umilitor»

“A fost un rezultat umilitor. Au fost şi greşeli mari de arbitraj. Ce mai pot să spun dupa 5-0? ”, s-a plâns, după meci, tehnicianul gălăţenilor, Petre Grigoraş. La rândul său, jucătorul Alexandru Bourceanu a declarat: “Noi avem darul de a resuscita mai multe echipe, nu numai pe Steaua. Domnul Grigoraş trebuie să ne bată, nu să ne certe!”.

Urmărește-ne pe Google News