Cristi vrea să-şi facă restaurant
“Există câteva preparate despre care fotbaliştii cred că le poartă noroc şi sunt servite înaintea meciurilor. Printre acestea se numără tortul cu iaurt şi cartofii Chivu, condimentaţi cu mujdei, sare şi rozmarin”, a declarat Giulio Lombardoni.
Acesta a mai mărturisit că fundaşul român este pasionat de arta culinară şi că i-a făcut o propunere neaşteptată referitoare la acest domeniu. “Chivu este un mare pasionat de gastronomie. Îmi telefonează deseori acasă, pentru a-mi cere reţete şi sfaturi privind prepararea unui anumit produs. Cândva mi-a spus: «Giulio, când voi pleca de la Inter, vom deschide un restaurant în Bucureşti»”, a afirmat Lombardoni.
Interzis la vin
Lombardoni a amintit şi alimentele pe care Chivu şi colegii săi de la Inter nu au voie să le consume: “Le e interzis să mănânce crustacee, moluşte, peşte crud, ciuperci şi smântână. În privinţa băuturilor, vinul şi celelalte licori alcoolice ies din discuţie. Pot consuma doar sucuri naturale de fructe, cafea şi, rar, băuturi carbogazoase”.
Intră acum pe shop.libertatea.ro şi cumpără, la un preţ excepţional, DVD-ul «Găteşte cu Horia Vîrlan»