Fostul stelist Claudiu Keșeru a fost, astăzi, titular în premieră la noua lui echipă Al Gharafa, pe care a ajutat-o să câștige, 2-1, meciul disputat în deplasare cu SC Qatar. Meciul a contat pentru etapa a 19-a a campionatului din Qatar. 

Al Gharafa nu mai reușise nicio victorie de două luni și trei săptâmâni, mai exact, de la meciul cu Al Kharitiyath, 2-0, în deplasare, pe 4 decembrie 2014. De atunci, Al Gharafa a suferit cinci înfrângeri consecutive.

Internaționalul român a avut o contribuție importantă la construcția fazei din care Al Gharafa a deschis scorul, în minutul 36.

Oaspeții au declanșat un contraatac rapid care a surprins pe picior greșit apărarea adversă. Keșeru l-a deschis la margine pe autorul centrării în fața porții, din care a marcat Fodhayli. 

Gazdele au egalat prin Hamdi Harbaoui (60), dar Al Gharafa s-a impus grație reușitei lui Al Ghanim (70). Echipa lui Keșeru a înscris golul decisiv la două minute după ce SC Qatar a rămas în 10 oameni. 

Pentru Claudiu Keșeru a fost a doua apariție în tricoul noii sale echipe, Al Gharafa. Atacantul român a debutat etapa trecută, în meciul cu Al Sailiya, 3-3, în deplasare, când a intrat pe teren în minutul 57.

Al Gharafa a acumulat 27 de puncte și se află pe locul 7 din 14 echipe în clasamentul campionatului din Qatar. 

Keșeru a semnat pe 19 februarie un contract pe doi ani și șase luni cu Al Gharafa, perioadă în care va încasa un salariu de 2,6 milioane de euro.

 

Urmărește-ne pe Google News