În turul următor, ex-liderul WTA o va întâlni pe Anna Blinkova (26 de ani, 78 WTA). Ultima oară, sportiva noastră a învins-o pe Anastasia Potapova, pe 17 august 2022, chiar înainte de scandalul dopajului.

Simona Halep: „Vreau să mă bucur de acest succes”

Putem spune că este un nou început pentru Simona Halep, care oricum era optimistă înaintea turneului de la Hong Kong și le promitea fanilor că va lupta până la epuizare pe teren. Ceea ce s-a și întâmplat, ex-liderul WTA reușind să revină în momentele-cheie ale partidei.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că ați venit. M-am simțit foarte bine și a fost o adevărată plăcere să mă întorc pe teren. Am jucat primul meci după câteva luni și mă simt bine, chiar dacă sunt foarte obosită. Vreau să profit de această oportunitate pentru că am primit wildcard. A fost o partidă grozavă!”, a precizat jucătoarea noastră.

„Sunt foarte fericită să fiu aici. Mă bucur că sunt aici pentru prima dată. Vreau să mă bucur de acest succes. Am simțit presiune după primul set, dar mi-am îmbunățit nivelul ulterior. Vreau doar să mă recuperez ca să pot juca mâine din nou în fața spectatorilor”, a adăugat Halep.

Simona Halep mai jucase un meci în luna martie, la scurt timp după ce TAS i-a redus suspendarea la nouă luni, când a fost învinsă de Paula Badosa, la Miami. Apoi, în luna mai, într-un turneu WTA 125 la Paris, s-a retras din cauza unei accidentări.

„Doar încerc să am grijă de corpul meu pentru că nu știi ce se poate întâmpla. Mâine vreau să fiu pregătită din nou pentru a juca în fața fanilor”, a explicat Simona Halep, imediat după succesul cu sportiva din Australia.

Urmărește-ne pe Google News